Qiiwi arbetar på fler sociala funktioner för speltiteln Backpacker™ och har tagit beslut om att lansera speltiteln som spelbar på Facebook. Detta innebära att speltiteln får ytterligare en intäktsström och kommer finnas tillgänglig på totalt tre plattformar (App Store, Google Play och Facebook).

Backpacker™ inom kort spelbart via Facebook:

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

“Vi arbetar ständigt med att hitta nya intäktsströmmar för våra speltitlar och att tillgodose att dem finns tillgängliga på de mest populära plattformarna. Tidigare har vi genomfört flera lyckade lanseringar av våra mobilspel i versioner på Facebook och vi väljer nu att gå samma väg med Backpacker™ som vi tror har en enorm potential att locka till storpublik på plattformen med tanke på spelkonceptet. Detta innebär att man kommer kunna spela spelet direkt i sin webbläsare på Facebook via sin dator/laptop. På detta sätt skapar vi ytterligare en intäktsström för speltiteln och når samtidigt ut till en stor grupp spelare som vill spela just när man sitter vid sin dator/laptop. Vi beräknar att kunna lansera Backpacker™ på Facebook under Q1 2018”.

Fler sociala funktioner ”Backpacker Arena”:

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

”Som vi tidigare informerat om arbetar vi med flera sociala funktioner och inslag i Backpacker™ för att skapa än mer engagemang från våra spelare. Just nu arbetar vi på en ny stor funktion för Backpacker™ som vi valt att kalla för ”Backpacker Arena”. I ”Backpacker Arena” kommer spelare i Backpacker™ kunna utmana varandra och tävla om topplisteplaceringar på ett roligt och interaktivt sätt. Med denna funktion breddar vi de sociala inslagen i spelet och väver samtidigt in ett starkt quizformat som flera av våra spelare efterfrågat. Vi tror också att detta är något som kommer bidra till fler organiska nedladdningar eftersom spelare får ett större incitament att bjuda in vänner man vill utmana i spelet. Vi beräknar att kunna lansera funktionen ”Backpacker Arena” under Q1 2018.”

För ytterligare information:
Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: erik@qiiwi.com

https://news.cision.com/se/weareqiiwi-interactive-ab/r/speltiteln-backpacker–kommer-lanseras-pa-facebook-och-far-framover-fler-sociala-funktioner-,c2398834

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04