Backpacker™ lanserad på Facebook

Speltiteln Backpacker™ är nu spelbar på Facebook via webbläsare.

Qiiwi har tillsammans med MAG Interactive som är publicist för speltiteln nu inlett lanseringsarbetet för att växa antalet spelare i Facebook-versionen av spelet. Detta innebär att speltiteln finns tillgänglig på totalt tre plattformar (App Store, Google Play och Facebook). 

Facebook erbjuder med sin sektion Facebook Games ett effektivt sätt att distribuera och nå ut till människor som önskar spela spel direkt via sin webbläsare och på Facebook. 

VD Erik Dale Rundberg kommenterar: 

“Det är glädjande att vi har lyckats nå fram till att lansera Backpacker™ på Facebook tidigare än vad vi förväntade oss. Vi kan nu erbjuda våra spelare att spela speltiteln direkt via webbläsaren på Facebook och vi skapar samtidigt ytterligare en intäktsström för speltiteln. Vi har stor tilltro till att lanseringen på Facebook kommer bidra med en ökad tillväxttakt av spelarbasen samtidigt som vi öppnar upp en plattform som starkt kan bidra med social/viral-spridning i många olika former.” 

För ytterligare information:
Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: erik@qiiwi.com

https://news.cision.com/se/weareqiiwi-interactive-ab/r/speltiteln-backpacker–lanserad-pa-facebook-,c2412285

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04