Qiiwi Interactive meddelar idag att Facebook-versionen av Backpacker® blivit Featured på Facebooks sektion ”Facebook Games”. Detta innebär att spelet visas på utvalda platser i Facebooks spelbutik globalt.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

“Det är kul att Facebook-versionen av Backpacker® valts ut för att få mer exponering på Facebook Games vilket innebär att fler spelare får kännedom om spelet och vill testa det. Det är första gången ett spel skapat av Qiiwi blir Featured på plattformen Facebook Games. Vår bedömning är att detta kommer ge ett tillskott i antalet spelare som spelar Facebook-versionen av Backpacker® vilket samtidigt ökar intäktsströmmarna från plattformen.”
 

Länk till Facebook Games: www.facebook.com/games


 


För ytterligare information:

Erik Dale RundbergVD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: erik@qiiwi.com

https://news.cision.com/se/weareqiiwi-interactive-ab/r/facebook-versionen-av-backpacker–featured-pa-facebook-games-,c2530466

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04