Spelutvecklaren Qiiwi Interactive och publicisten MAG Interactive meddelar idag att den nya funktionen ”Backpacker Arena” i speltiteln Backpacker® lanseras globalt. Den nya funktionen för resespelet ger spelare möjligheten att utmana varandra, chatta och tävla om placeringar på topplistor. Med denna nya funktion förbättras Backpacker® ytterligare och erbjuder en mer social upplevelse med snabba rundbaserade quiz-matcher.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

“Vi har sedan vi lanserade Backpacker® globalt arbetat på olika funktioner för att i speltiteln kunna erbjuda en mer social upplevelse, utifrån detta föddes ”Backpacker Arena”. Med funktionen ökar vi de sociala inslagen i Backpacker® rejält i form av utmaningsläget(PvP)-stöd i rundbaserade quiz matcher, spelarchatt och olika topplistor där spelare kan kämpa om placeringar och belöningar. Efter att ha sett positiva signaler i form av spelarengagemang och intäkt per spelare på marknaderna Danmark och Norge där funktionen varit mjuklanserad ser vi nu framemot att erbjuda alla spelare den nya funktionen.” 

Ladda ner Backpacker® gratis på App Store eller Google Play: http://bit.ly/P_PlayBackpacker 

Gilla Backpacker på Facebook: https://www.facebook.com/BackpackerGame 

Följ Backpacker på Twitter: https://twitter.com/backpacker_game 

Följ Backpacker på Instagram: https://www.instagram.com/backpackergame 

För ytterligare information:
Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: erik@qiiwi.com

https://news.cision.com/se/weareqiiwi-interactive-ab/r/idag-lanseras–backpacker-arena–globalt-i-speltiteln-backpacker-,c2577754

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04