Speltiteln Backpacker® Featured av Google i samband med lanseringen av Backpacker Arena

Qiiwi lanserade i förra veckan den sociala funktionen ”Backpacker Arena” globalt i speltiteln Backpacker®. I samband med denna uppdatering har speltiteln nu fått extra exponering i spelbutiken Google Play på utvalda marknader.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

”I samband med den nya uppdateringen och sociala funktionaliteten är det väldigt kul att få draghjälp av Google och mer synlighet i Google Play. Detta kommer bidra till organisk tillväxt på de marknaderna där Feature skett.”

På Google Play är Backpacker® för tillfället Featured i kategorin ”New and Updated Games” i 15 länder där nyckelmarknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Kanada, Sverige, Norge och Danmark är några av länderna.


För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: erik@qiiwi.com

https://news.cision.com/se/weareqiiwi-interactive-ab/r/speltiteln-backpacker–featured-av-google-i-samband-med-lanseringen-av-backpacker-arena,c2582562

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04