Backpacker® passerat 2 miljoner registrerade spelare

Qiiwi meddelar idag att speltiteln Backpacker® vilket är ett resespel där spelaren upptäcker världen stad för stad har passerat 2 miljoner registrerade spelare. Bolaget ser en fortsatt stark intäktspotential avhängt till aktiviteten i spelarbasen och kommer framöver att fortsätta lägga stort fokus på optimering och tillägg av nytt innehåll i spelet. De registrerade spelarna är primärt fördelade över länderna: USA, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Norge och Danmark.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

”Att vi passerat 2 miljoner registrerade spelare är en viktig milstolpe för oss vilken symboliserar att speltitelns spelarbas växer. Vi arbetar på fler möjligheter att skala upp speltiteln snabbare via både organisk, viral och köpt trafik vilket i sin skall leda till en lägre total användarförvärvskostnad. Vår vision med speltiteln sträcker sig över flera år och fler speltitlar och jag vill poängtera att jag ser denna milstolpe som ett tidigt stadium i speltitelns utveckling.”

För ytterligare information:
Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: erik@qiiwi.com

https://news.cision.com/se/weareqiiwi-interactive-ab/r/backpacker–passerat-2-miljoner-registrerade-spelare,c2607944

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04