Speltiteln Wordington nu tillgänglig på Amazon Appstore

Qiiwis speltitel Wordington finns nu även tillgänglig för nedladdning på spelbutiken Amazon Appstore. Amazon Appstore finns tillgänglig på Amazon-enheter samt flertalet enheter med operativsystemet Android. Amazon Appstore är en spelbutik likt Apple App Store och Google Play och har störst antal användare i USA, Storbritannien och Tyskland.

Speltiteln Wordington nu tillgänglig på Amazon Appstore

Qiiwis speltitel Wordington finns nu även tillgänglig för nedladdning på spelbutiken Amazon Appstore. Amazon Appstore finns tillgänglig på Amazon-enheter samt flertalet enheter med operativsystemet Android. Amazon Appstore är en spelbutik likt Apple App Store och Google Play och har störst antal användare i USA, Storbritannien och Tyskland. Wordington finns nu tillgängligt på totalt fyra spelbutiker: Apple App Store, Google Play, Facebook och Amazon Appstore.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

”Vi ser goda möjligheter att ytterligare kunna skala upp spelarbasen för Wordington genom att nu även göra speltiteln tillgänglig på Amazon Appstore. Även om den totala räckviden på möjliga slutkonsumenter är lägre än mot Apple App Store och Google Play ser vi goda möjligheter att den trafiken som skapas från Amazon Appstore kan tillföra ett betydande tillskott till intäkterna och skapa nya möjligheter att växa våra speltitlar. Inom kort kommer även speltiteln Backpacker® att lanseras på Amazon Appstore.”

 För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: erik@qiiwi.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04