Speltiteln Wordington “Featured” på Google Play i 14 länder

Qiiwis speltitel Wordington har erhållit en “Feature” på Google Play vilket innebär att speltiteln erhåller extra exponering och marknadsföring. Wordington är “Featured” i kategorin “New & Updated Games” i totalt 14 länder bland annat i nyckelmarknader som Tyskland, Frankrike, Ryssland, Italien och Spanien.

Speltiteln Wordington “Featured” på Google Play i 14 länder:

Qiiwis speltitel Wordington har erhållit en “Feature” i Google Play vilket innebär att speltiteln erhåller extra exponering och marknadsföring. Wordington är “Featured” i kategorin “New & Updated Games” i totalt 14 länder bland annat i nyckelmarknader som Tyskland, Frankrike, Ryssland, Italien och Spanien.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

“Väldigt kul att Wordington ännu en gång får extra exponering och marknadsföring på Google Play vilket är en kvalitetsstämpel för speltiteln och vårt team. Wordington har sedan den globala lanseringen inleddes den 31 oktober 2019 etablerat sig som ett av de mest nedladdade ordspelen i Tyskland och Frankrike med förstaplatser i kategorin ordspel. I början av december har speltiteln anpassats för att stödja ryskt språk vilket innebär att vi nu påbörjat att växa speltiteln på den ryska marknaden där vi initialt fått ett bra mottagande. Utöver detta arbetar vi enligt plan för att växa speltiteln i USA och Storbritannien.

Att Wordington nu får denna extra exponeringen i ett antal nyckelmarknader gör att vi kan få ytterligare organisk trafik och fortsätta växa speltitelns spelarbas i det för spelbranschen mycket engagemangsrika och värdefulla fjärde kvartalet.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04