Hell’s Kitchen påbörjar idag sin marknadsföring via tv-reklam i Storbritannien

Qiiwis nya match-3-spel under varumärket Hell’s Kitchen som görs i samarbete med ITV påbörjar idag sin marknadsföring via tv-reklam i Storbritannien. Speltiteln kommer att marknadsföras flera gånger per dag fram tills 31 december 2019. Utöver detta påbörjas marknadsföring för speltiteln på de officiella sociala kanalerna för Hell’s Kitchen.

Hell’s Kitchen påbörjar idag sin marknadsföring via tv-reklam i Storbritannien

Qiiwis nya match-3-spel under varumärket Hell’s Kitchen som görs i samarbete med ITV påbörjar idag sin marknadsföring via tv-reklam i Storbritannien. Speltiteln kommer att marknadsföras flera gånger per dag fram tills 31 december 2019. Utöver detta påbörjas marknadsföring för speltiteln på de officiella sociala kanalerna för Hell’s Kitchen. 

Användarförvärvskampanjer kommer även genomföras på utvalda marknader. Målsättningen är framgent att under januari 2020 påbörja en mer aggressiv uppskalning och marknadsföringsinsats i USA som är hemlandet för Hell’s Kitchen.

Annonsen som kommer att visas via Tv-reklam i Storbritannien går att se på följande länk: 

VD Erik Dale Rundberg kommenterar: 

”Det skall bli väldigt spännande att påbörja tv-reklamen för vårt nya match-3-spel under varumärket Hell’s Kitchen som vi gör i samarbete med ITV. Speltiteln har uppvisat starka nyckeltal under sin inledande mjuklansering och vi ser detta som starten på att växa spelarbasen för Hell’s Kitchen i Storbritannien. Utöver detta påbörjar vi även marknadsföring för speltiteln på de sociala kanalerna för Hell’s Kitchen som på YouTube har över 600K prenumeranter och på Facebook 3 miljoner följare. Detta blir minst sagt en spännande avslutning på året för Qiiwi!”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04