Qiiwi meddelar idag att bolagets match-3-spel under varumärket Hell’s Kitchen som görs i samarbete med ITV nu passerat två miljoner registrerade spelare. Speltiteln startade sin globala lansering den 30 april 2020. De registrerade spelarna är primärt fördelade över länderna: USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Ryssland.

Hell’s Kitchen passerat två miljoner registrerade spelare
Qiiwi meddelar idag att bolagets match-3-spel under varumärket Hell’s Kitchen som görs i samarbete med ITV nu passerat två miljoner registrerade spelare. Speltiteln startade sin globala lansering den 30 april 2020. De registrerade spelarna är primärt fördelade över länderna: USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike och Ryssland.

Om match-3-spelet Hell’s Kitchen:
I match-3-spelet Hell’s Kitchen följer spelaren karaktären Olivia som alltid haft en dröm om att bli kock. Efter att ha vunnit TV-showen Hell’s Kitchen får hon möjligheten att förverkliga sin dröm genom att skapa sin egen Hell’s Kitchen-restaurang.Representanter från Hell’s Kitchen ger Olivia den ultimata utmaningen: ”Att förvandla ett förfallet restaurangområde till den glans som en Hell’s Kitchen-restaurang förtjänar!”Hell’s Kitchen bygger på så kallad metagaming-element i spelupplevelsen där spelaren klarar av match-3-nivåer för att ta sig vidare i berättelsen, renovera restaurangen samt låsa upp riktiga Hell’s Kitchen-recept som man sedan kan tillaga hemma.Speltiteln är lokaliseringsanpassad för engelska, franska, tyska, italienska, spanska, ryska och portugisiska vilket är viktigt för att nå en global framgång och ett positivt mottagande av spelare på kritiska marknader. Framöver kommer även fler språk att läggas till där primärt japanska och kinesiska är först på tur.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:
“Det är väldigt kul att vi nu nått milstolpen två miljoner registrerade spelare för Hell’s Kitchen. Vårt team har jobbat fokuserat och kreativt med speltitelns utveckling från start till där vi befinner oss nu vilket resulterat i att vi har en kraftfull match-3-speltitel med metagaming mekanik i global lanseringsfas. Vårt team fokuserar nu på att växa speltitelns spelarbas enligt vår plan tillsammans med ITV samt genomföra så kallade ”Live Operations” vilket innebär att släppa nytt spelinnehåll flertalet gånger i månaden. Utöver detta har speltiteln funktioner som ”Säsongspass” där spelare kan delta för att få exklusiva föremål och belöningar samt Event-system för att hålla spelare extra engagerade vid speciella tillfällen.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04