Qiiwi Games i intervju med ironSource LevelUp

Qiiwi fick möjligheten att delta i ironSource LevelUp-sektion där bland annat Qiiwis strategi kring ”Branded Games”, lokalisering och tips för att bygga ett enhetligt tillväxtteam som sammanbinder monetisering och användarförvärv tas upp.

Qiiwi Games i intervju med ironSource LevelUp
Qiiwi fick möjligheten att delta i ironSource LevelUp-sektion där bland annat Qiiwis strategi kring ”Branded Games”, lokalisering och tips för att bygga ett enhetligt tillväxtteam som sammanbinder monetisering och användarförvärv tas upp.För att ta del av intervjun med Qiiwis CTO Marcus Dale Rundberg besök följande länk: https://www.ironsrc.com/blog/qiiwi-games-q-and-a/

Om ironSource LevelUp:
Platsen för människor som älskar att skapa, växa och naturligtvis spela mobilspel. Hör från branschledare om allt som rör speldesign, utveckling och kultur.Läs mer här: https://www.ironsrc.com/levelup/

Om ironSource:
Working with the world’s largest mobile game companies, ironSource is developing the industry’s leading growth engine for games. With a robust mobile ad mediation platform, mobile ad network, and user acquisition platform, ironSource closes the monetization and marketing loop to empower game developers to turn their games into successful businesses.Founded in 2010, ironSource is a global company, with a local presence in Tel Aviv, London, New York, San Francisco, Beijing, Shenzhen, Bangalore, Seoul and Tokyo. Read more at http://www.ironsrc.com. ironSource is the biggest independent network for games globally.

För ytterligare information:
Erik Dale Rundberg
VD, Qiiwi Games AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: erik@qiiwi.com

Om Qiiwi Games AB
Qiiwi Games är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har spelstudios i Alingsås, Sverige och Nicosia, Cypern. Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot ”Casual Gamers” inom genrerna Trivia, Match-3 och Word/Puzzle. Bolagets slogan är ”Adventures for Everyone”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04