Speltiteln Hell’s Kitchen “Featured” på Google Play

Qiiwis speltitel Hell’s Kitchen har erhållit en “Feature” på Google Play vilket innebär att speltiteln erhåller extra exponering och marknadsföring. Hell’s Kitchen är “Featured” i kategorin “New & Updated Games” i totalt 158 länder, bland annat i nyckelmarknader som USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och Ryssland.

Speltiteln Hell’s Kitchen “Featured” på Google Play:

Qiiwis speltitel Hell’s Kitchen har erhållit en “Feature” på Google Play vilket innebär att speltiteln erhåller extra exponering och marknadsföring. Hell’s Kitchen är “Featured” i kategorin “New & Updated Games” i totalt 158 länder, bland annat i nyckelmarknader som USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och Ryssland.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

“Hell’s Kitchen har ännu en gång lyckats få extra exponering och marknadsföring på Google Play vilket är en kvalitetsstämpel för speltiteln och vårt team vilket vi givetvis är mycket glada över. Extra exponering i Google Play innebär att speltiteln erhåller ytterligare organisk trafik.

Vårt team fortsätter ha ett stort fokus på att utvidga berättelsen i Hell’s Kitchen samt genomföra Live Operations vilket innebär att lansera säsongsevent och nya säsonger av spelets så kallade ”HK Pass” där spelare kan få unika föremål och belöningar. Utöver detta arbetar vi vidare med att polera speltiteln samt lägga till nya underhållande funktioner vilket vi ser har positiv effekt på speltitelns nyckeltal.”

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, Qiiwi Games AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: erik@qiiwi.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04