Speltiteln Puzzleton “Featured” på Google Play

Qiiwi Games speltitel Puzzleton har erhållit en “Feature” på Google Play vilket innebär att speltiteln erhåller extra exponering och marknadsföring. Puzzleton är “Featured” i kategorin “New & Updated Games” i totalt 65 länder, bland annat i nyckelmarknader som USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och Ryssland.

Qiiwi Games speltitel Puzzleton har erhållit en “Feature” på Google Play vilket innebär att speltiteln erhåller extra exponering och marknadsföring. Puzzleton är “Featured” i kategorin “New & Updated Games” i totalt 65 länder, bland annat i nyckelmarknader som USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien och Ryssland.

Om Puzzleton:

Spelet är baserat på Qiiwi Games framgångsrika speltitel Wordington med skillnaden att i Puzzleton behöver spelaren klara av match-3-nivåer för att ta sig vidare i spelets berättelse istället för ordpussel. Genom att klara av spännande och underhållande match-3-nivåer hjälper spelaren karaktären Emma att renovera och utforska hennes nya herrgård som är i desperat behov av en total förvandling.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

“Detta är Puzzletons första feature på Google Play vilket ger extra exponering och marknadsföring på butiken. Detta är även en kvalitetsstämpel för speltiteln och vårt team vilket vi givetvis är mycket glada över. Extra exponering i Google Play innebär att speltiteln erhåller ytterligare organisk trafik.

Vårt team fortsätter ha ett stort fokus på att lägga till och optimera nya funktioner i spelet som fortsatt befinner sig i en global mjuklansering.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04