MasterChef: Cook & Match ”Featured” som ”Game of the Day” (Dagens spel) i USA.

Qiiwi Games speltitel MasterChef: Cook & Match är idag ”Featured” som ”Game of the Day” (Dagens spel) i USA. Detta är första gången en speltitel från Qiiwi Games får denna typ av exponering på Apple App Store i USA. Den nuvarande exponeringen speltiteln får på Apple App Store är den starkaste ”Feature”-position som en speltitel hittills har erhållit från Qiiwi Games på den viktiga marknaden USA.

Se bild nedan:

Den extra exponeringen ger en extra skjuts i organiska installationer från USA.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

”Väldigt kul att Apple valt att fronta MasterChef: Cook & Match som Game of the Day i USA. Speltiteln som innehåller en unik kombination av matlagning och match-3 väver samtidigt in en spännande berättelse och låter spelaren träda in i MasterChef-tävlingen och tävla om att bli landets nya Mästerkock!”

Om MasterChef: Cook & Match:

”The prestigious cooking competition has a new destination. Your phone and tablet! Apply to the show, stand out in a competitive qualification round and progress through the challenges until you become the next MasterChef champion!

Progress by completing the cerebral Match-3 puzzles and impress the judges with your skill and precision in crafting the finest meals and desserts.”

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg, VD, Qiiwi Games AB
Telefon: +46709260697
E-mail: erik@qiiwi.com

Certified Adviser:

Aktieinvest FK AB
Telefon: +46 8 506 517 03
rutger.ahlerup@aktieinvest.se

Om Qiiwi Games:

Qiiwi Games är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har spelstudios i Alingsås (Sverige), London (Storbritannien) och Nicosia (Cypern). Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot “Casual Gamers”. Bolagets slogan är “Adventures for Everyone”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qiiwi Games AB

Stora Torget 3, 
441 30, Alingsås

Contact Us

info@qiiwi.com
+46 (0)322 63 50 00
+35 794 04 45 04