Backpacker Arena inleder lansering i Danmark

Qiiwi Interactive meddelar idag att den nya funktionen ”Backpacker Arena” i speltiteln Backpacker® inleder sin lansering i Danmark. Funktionen gör det möjligt för spelare att utmana varandra, chatta och tävla om placeringar på topplistor. Funktionen ”Backpacker Arena” kommer inledningsvis vara aktiverad för spelare i Danmark för utvärdering och kvalitetssäkring.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

”Vi inleder nu lanseringen av Backpacker Arena för att utvärdera och kvalitetssäkra funktionens delar. Med funktionen ökar vi de sociala inslagen i Backpacker® rejält i form av utmaningsläget(PvP)-stöd i rundbaserade quiz matcher, spelarchatt och olika topplistor där spelare kan kämpa om placeringarna. Vi kommer nu att följa hur spelare i Danmark påverkas av funktionen samtidigt som vi arbetar vidare med ytterligare optimeringar utifrån den analys och feedback vi får. Vår bedömning är att Backpacker Arena kommer bidra till en förhöjd spelarupplevelse samtidigt som den förväntas påverka flertalet KPI-värden positivt. Vår målbild är att kunna aktivera Backpacker Arena för samtliga spelare när vi säkerställt hur spelare i Danmark påverkas av funktionen.”

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post:
[email protected]

Om WeAreQiiwi Interactive AB

Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har sitt säte i Alingsås. En gemensam nämnare för Qiiwis spel är att de är kunskapsspel och baseras på någon form av problemlösning. Bolagets slogan är ”Saving the World from Stupidity”.

Share This Post