Backpacker® erhållit utökad feature på iOS App Store i 26 länder

Qiiwis speltitel Backpacker® har idag erhållit en utökad feature på iOS App Store i 26 länder varav Storbritannien, Sverige, Norge, Danmark, Italien och Spanien är några av länderna. Backpacker® är featured i Games-sektionen i kategorin “What we’re playing” på plats 6.

Backpacker® erhållit utökad feature på iOS App Store i 26 länder:

Qiiwis speltitel Backpacker® har idag erhållit en utökad feature på iOS App Store i 26 länder varav Storbritannien, Sverige, Norge, Danmark, Italien och Spanien är några av länderna. Backpacker® är featured i Games-sektionen i kategorin “What we’re playing” på plats 6. Feature-placeringarna på iOS App Store uppdateras på torsdagar varje vecka. 

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

 “Väldigt kul att vår speltitel Backpacker® erhållit ytterligare exponering på iOS App Store och nu dessutom i fler marknader. Som vi tidigare nämnt ger denna typen av extra exponering oss ett tillskott av organiska spelare och ger oss förbättrade förutsättningar att fortsätta vårt tillväxtarbete för våra speltitlar.”

Om Backpacker®:

Qiiwis mobilspel Backpacker® är ett trivia resespel med fokus på spelarens kunskap om världen och dess städer. Genom att spela spelet utökar spelaren sin kunskap om världen, dess städer och kulturer på ett underhållande sätt. Spelet sätter spelarens kunskap på prov inom en rad olika ämnen. Spelaren startar sin resa i Rom med målet att bevisa sin kunskap om varje stad innan man reser vidare till nästa. Spelare kan också via sociala funktioner resa jorden runt med sina vänner och utmana varandra i Backpacker Arena. Utforska världen nu, bli en Backpacker!

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: [email protected]

Om WeAreQiiwi Interactive AB

Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har spelstudios i Alingsås, Sverige och Nicosia, Cypern. Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot ”Casual Gamers” inom genrerna Trivia, Match-3, Word/Puzzle och Arcade. Bolagets slogan är ”Adventures for Everyone”.

Share This Post