Extreme Makeover: Home Edition passerat en halv miljon installationer

Extreme Makeover: Home Edition passerat en halv miljon installationer

Qiiwi Games meddelar idag att bolagets nya match-3-spel Extreme Makeover: Home Edition har passerat en halv miljon installationer sedan den globala lanseringen inleddes. Merparten av dessa installationer kommer från marknaderna USA, Storbritannien, Frankrike, Kanada och Italien. Spelet är utvecklat i ett samarbete med innehållsproducenten Banijay Brands och programledaren Ty Pennington.

I match-3-spelet Extreme Makeover: Home Edition hjälper spelaren familjer i nöd sida-vid-sida med huvudkaraktären Ty Pennington. Genom att klara av match-3-nivåer och olika event kan spelaren ta sig vidare och hjälpa fler och fler familjer. Speltiteln är Qiiwi Games största projekt någonsin och har varit bolagets huvudsakliga fokus under 2023.

Ny spännande uppdatering

  • Spelarprofil och anpassningar:

    I spelets senaste uppdatering som lanserats idag introduceras en utökning av spelarens möjlighet till profilanpassning, vilket nu gör det möjligt för spelaren att välja utseende och stil. Spelaren kan även låsa upp avatarer och ramar till sin profil genom att klara olika utmaningar i spelet. Detta kan till exempel vara att vinna ett event, hjälpa en viss familj eller delta i olika säsongsrelaterade händelser. I en kommande uppdatering kommer även spelarens profilutseende att synas i topplistor och i lagets team-chatt, något som förväntas öka spelares engagemang och målmedvetenhet att erhålla de mest attraktiva profildetaljerna.

  • Nytt event: Lily Pad Lagoon:

    I den senaste uppdateringen lanseras även ett nytt event i spelet som kallas ”Lily Pad Lagoon”. I detta event skall spelaren tävla mot 100 andra spelare om att ta sig till en båt liggandes i en lagun. På båten finns 10 000 mynt vilka de som klarar sig till båten får dela på. För att kunna ta sig till båten krävs det att spelaren klarar sju match-3-nivåer i rad på det första försöket. Förlorar man en match-3-nivå hamnar spelaren i vattnet och får vänta tills nästa omgång startar.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

”Det är en tillfredsställande milstolpe att nå en halv miljon installationer för spelet Extreme Makeover: Home Edition. Det som är värt att nämna är att merparten av installationerna är ifrån USA som är en mycket värdefull match-3-marknad. Givetvis har vi siktet inställt på betydligt fler spelare framöver men detta är ett viktigt steg på vägen. Teamet som jobbar med Extreme Makeover fortsätter att leverera spännande och givande uppdateringar till spelet och det finns mycket annat roligt som jag vet är på gång att lanseras kommande veckor och under inledningen av 2024."

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg, VD, Qiiwi Games AB
Telefon: +46709260697
E-mail: [email protected]

Certified Adviser:

Aktieinvest FK AB
Telefon: +46 8 506 517 03
[email protected]

Om Qiiwi Games:

Qiiwi Games är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har spelstudios i Alingsås (Sverige) och Nicosia (Cypern). Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot “Casual Gamers”. Bolagets slogan är “Adventures for Everyone”.

Share This Post