Globala lanseringen av Extreme Makeover: Home Edition startad

Banijay Brands, den kommersiella grenen av media- och underhållningsproducenten Banijay, och mobilspelsutvecklaren och publicisten Qiiwi Games, startade den 14 augusti 2023 den globala lanseringen av match-3-spelet Extreme Makeover: Home Edition. Qiiwi Games arbetar nu med flertalet aktiviteter för att öka inflödet av nya spelare till speltiteln.

Globala lanseringen av Extreme Makeover: Home Edition startad

Qiiwi Games informerade den 25 juli 2023 att starten för den globala lanseringen av bolagets nya match-3-spel under varumärket, Extreme Makeover: Home Edition, skulle inledas den 14 augusti 2023. Speltiteln är nu tillgänglig i alla världens länder med undantag från Kina på plattformarna Apple App Store (iOS) och Google Play Store (Android). Inom kort kommer speltiteln även göras tillgänglig på Amazon App Store.

Vid den global lanseringens start kommer huvudfokus att vara att öka spelets dagliga aktiva spelare (DAU) på den amerikanska marknaden via traditionell marknadsföring/User Acquisition (UA). Utöver detta kommer Ty Pennington och Banijay att marknadsföra spelet på sina sociala mediakanaler.

VD Erik Dale Rundberg, Qiiwi Games, kommenterar:

”Extreme Makeover: Home Edition är nu tillgängligt över hela världen, en stor milstolpe för speltiteln som vi arbetat på under lång tid. Speltiteln har som vi tidigare informerat om presterat mycket bra under sin mjuklansering.

Vi har fortsatt ett stort fokus på spelet även efter att den globala lanseringen har startat och arbetar på flertalet nya funktioner och nivåupplägg.

Extreme Makeover: Home Edition går att ladda ner genom att följa nedan länk:

https://extrememakeover.qiiwi.com

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg, VD, Qiiwi Games AB
Telefon: +46709260697
E-mail: [email protected]

Certified Adviser:

Aktieinvest FK AB
Telefon: +46 8 506 517 03
[email protected]

Om Qiiwi Games:

Qiiwi Games är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har spelstudios i Alingsås (Sverige), London (Storbritannien) och Nicosia (Cypern). Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot “Casual Gamers”. Bolagets slogan är “Adventures for Everyone”.

Share This Post