Match-3-spelet Magic Gifts 2 inleder mjuklansering

Qiiwi Interactive inleder nu mjuklanseringen av sitt nya Match-3-spel Magic Gifts 2. Spelet är det första som Qiiwi släpper inom kategorin Match-3 vilket bolaget haft ett stort fokus på sedan i somras då förvärvet av Milliplay Ltd genomfördes. Magic Gifts 2 kommer inledningsvis att mjuklanseras i Cypern, Kanada, Indien och Sverige på plattformarna Android och iOS för att utvärdera nyckeltal. 

MG Header Milly

Om Magic Gifts 2:

A magical match-3 story with colorful gifts!

Today is Milly’s birthday and she has invited all her friends from Gift Land to her party. They brought thousands of gifts along and Milly needs YOUR help to open them.

But be aware, uninvited guests are approaching…

Explore the magical feeling of popping rainbow gifts, magical boosters and exciting match-3 puzzles.

Play by yourself or connect to Facebook and compete against your friends, who is going to be the first to the top?

Welcome to a magical match-3 world full of excitement!

  • Help Milly and her friends through a colorful match-3 adventure
  • Pop Mystery Gifts and discover what’s inside!
  • Powerful boosters that will help you through match-3 puzzles!
  • Over 150+ exciting levels to explore, all with unique surprises!
  • Regular updates with new Towers, levels and exciting quests!
  • Stunning and colorful graphics!
  • Match gifts to win!

Follow Milly and her friends on an unforgettable journey!

Join us on Facebook: https://www.facebook.com/magicgifts2/

Screenshot3_MG2 Screenshot2_MG2 

Screenshot5_MG2 Screenshot1_MG2

Spelare i Cypern, Kanada, Indien och Sverige kan redan nu ladda ner spelet till Android-enheter. Inom kort kommer spelet också finnas tillgängligt för iOS-enheter. Ladda ner och spela Magic Gifts 2 genom att följa denna länk: http://magicgifts2.qiiwi.com/

Mer info och beskrivningar om speltiteln kommer att publiceras på www.qiiwi.com samt på Magic Gifts 2 Facebook-sida: https://www.facebook.com/magicgifts2/ .

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:  

Det nya Magic Gifts 2 är baserat på en mer klassisk match-3-spelupplevelse jämfört med föregångaren Magic Gifts 1 och vårt team har genomfört förbättringar kring design, animationer och användargränssnitt för att uppnå en förhöjd och mer underhållande spelupplevelse som helhet. Genom att samtidigt återanvända mycket material från Magic Gifts 1 hoppas vi nu kunna lansera en betydligt kraftfullare speltitel i Magic Gifts 2 efter de gjorde justeringarna och vi ser nu med spänning fram emot mottagandet på mjuklanseringsmarknaderna.

Vi har som bolag stora ambitioner inom Match-3-genren med vår egenutvecklade K3-motor för att erbjuda spelare Match-3-upplevelser i världsklass. Utöver Magic Gifts 2 arbetar vi även på vår hittills största match-3-produktion med metagaming element som vi förväntar kunna inleda mjuklansering för under H1 2019.

Den inledande mjuklanseringen sker i Cypern, Kanada, Indien och Sverige och kommer fokusera på att kvalitetssäkra speltitelns funktioner och nyckeltal. Utifrån den data som samlas in kommer vi sedan genomföra optimeringar och förbättringar innan vi kan nå fram till en global lansering av spelet.”

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: [email protected]

Om WeAreQiiwi Interactive AB
Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har sitt säte i Alingsås. Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot ”Casual Gamers” inom genrerna Trivia, Match-3, Word/Puzzle och Arcade. Bolagets slogan är ”Adventures for Everyone”. 

Share This Post