Qiiwi Games lanserar ny hemsida

Qiiwi Games meddelar idag att man lanserat en ny hemsida på www.qiiwi.com. Den nya hemsidan reflekterar bolagets reviderade vision och strategi för perioden 2024–2026.

Qiiwi Games nya hemsida har grundtanken att enkelt förmedla bolagets vision och strategi samtidigt som den förväntas ge en bättre upplevelse för besökare än den tidigare. Den nya hemsidan nyttjar även bolagets nya grafiska profil som kommer användas i bland annat rapporter och presentationer framöver.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

”I och med att vi antagit en reviderad vision och strategi för 2024 – 2026 kändes det som ett viktigt steg att förnya vår hemsida för att spegla detta på ett bra sätt. Detta ger oss också bättre möjligheter att kommunicera både med investerare och spelare som är intresserade kring att veta mer om vårt bolag och våra spel.

Välkommen att besöka nya www.qiiwi.com idag!”

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg, VD, Qiiwi Games AB
Telefon: +46709260697
E-mail: [email protected]

Certified Adviser:

Aktieinvest FK AB
Telefon: +46 8 506 517 03
[email protected]

Om Qiiwi Games:

Qiiwi Games är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har spelstudios i Alingsås (Sverige) och Nicosia (Cypern). Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot “Casual Gamers. Bolagets slogan är “Where Minds Thrive".

Share This Post