Speltiteln Backpacker™ Featured av Apple och Google

Qiiwi lanserade igår speltiteln Backpacker™ globalt vilket innebär att speltiteln går att ladda ner över hela världen. Backpacker™ har nu blivit Featured av både Apple och Google vilket innebär att spelet visas på utvalda platser i respektive butik.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

”Det är enormt roligt att speltiteln Backpacker™ valts ut av Apple och Google som Featured, detta är en kvalitetsstämpel på Backpacker™ och dess potential. Det släpps ca 3000 spel varje vecka och Backpacker™ är utvald som en av 20 att få extra exponering i butikerna. Detta kommer bidra till organisk tillväxt på de marknaderna där Feature skett.”

På App Store är Backpacker™ Featured i kategorin ”New Games We Love” i 28 länder, där USA, Storbritannien, Tyskland, Kanada, Sverige, Norge och Danmark är några av länderna.

På Google Play är Backpacker™ Featured i kategorin ”New and Updated Games” i 14 länder där Storbritannien, Tyskland, Australien, Sverige, Norge och Danmark är några av länderna.


För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: [email protected]

Om WeAreQiiwi Interactive AB

Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har sitt säte i Alingsås. En gemensam nämnare för Qiiwis spel är att de är kunskapsspel och baseras på någon form av problemlösning. Bolagets slogan är ”Saving the World from Stupidity”.

Share This Post