Speltiteln Backpacker® Featured av Google i samband med lanseringen av Backpacker Arena

Qiiwi lanserade i förra veckan den sociala funktionen ”Backpacker Arena” globalt i speltiteln Backpacker®. I samband med denna uppdatering har speltiteln nu fått extra exponering i spelbutiken Google Play på utvalda marknader.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

”I samband med den nya uppdateringen och sociala funktionaliteten är det väldigt kul att få draghjälp av Google och mer synlighet i Google Play. Detta kommer bidra till organisk tillväxt på de marknaderna där Feature skett.”

På Google Play är Backpacker® för tillfället Featured i kategorin ”New and Updated Games” i 15 länder där nyckelmarknaderna USA, Tyskland, Storbritannien, Kanada, Sverige, Norge och Danmark är några av länderna.


För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: [email protected]

Om WeAreQiiwi Interactive AB

Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har sitt säte i Alingsås. En gemensam nämnare för Qiiwis spel är att de är kunskapsspel och baseras på någon form av problemlösning. Bolagets slogan är ”Saving the World from Stupidity”. Qiiwi är noterat på Spotlight Stock Market med tickern QIIWI. För mer information besök www.qiiwi.com . 

Share This Post