Speltiteln Wordington “Featured” av Apple i 146 länder

Qiiwis speltitel Wordington har erhållit en “Feature” i App Store av Apple vilket innebär att speltiteln erhåller extra exponering och marknadsföring. Wordington är “Featured” i kategorin “New Games We Love” i totalt 146 länder där stora marknader som USA, Storbritannien, Kanada, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien, Ryssland och Australien är några av länderna.

Featured i 146 länder:

På App Store är Wordington Featured i kategorin “New Games We Love” i 146 länder där stora marknader som USA, Storbritannien, Kanada, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien, Ryssland och Australien är några av länderna. Wordington har hittills erhållit mycket höga betyg på App Store med ett genomsnitt på 4,7 av 5 stjärnor och är fullt översatt och lokaliserat till språken Engelska, Franska, Italienska, Tyska, Spanska och Svenska. 

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

“Detta sänder ett starkt signalvärde för Wordington avseende speltitelns potential för att kunna bli en stor hit och att dess nuvarande kvalitet är mycket hög. Detta ger också en stor kvalitetsstämpel till Qiiwi och våra medarbetare då det är extremt få spel som uppmärksammas och får extra exponering av Apple. Detta är första gången en speltitel utvecklad och som publiceras av Qiiwi erhåller en Feature.

Att vi ett så här tidigt skede för Wordington erhåller en så pass stor och bred Feature bedöms ge en rejäl extraskjuts i den organiska tillväxten i form av nedladdningar och extra spridning av spelet. Spelet är tillgängligt sedan tidigare i samtliga världens länder.

Vi fortsätter nu kontinuerligt att optimera speltiteln, lägga till fler funktioner och innehåll för att fortsätta växa Wordingtons spelarbas. Denna Feature gör även att vi kan accelerera än mer i vårt arbete då vi får mycket värdefull information kring speltitelns prestanda på fler marknader.”

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: [email protected]

Om WeAreQiiwi Interactive AB

Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har spelstudios i Alingsås, Sverige och Nicosia, Cypern. Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot ”Casual Gamers” inom genrerna Trivia, Match-3, Word/Puzzle och Arcade. Bolagets slogan är ”Adventures for Everyone”

Share This Post