Speltiteln Wordington “Featured” på Google Play i 14 länder

Qiiwis speltitel Wordington har erhållit en “Feature” på Google Play vilket innebär att speltiteln erhåller extra exponering och marknadsföring. Wordington är “Featured” i kategorin “New & Updated Games” i totalt 14 länder bland annat i nyckelmarknader som Tyskland, Frankrike, Ryssland, Italien och Spanien.

Speltiteln Wordington “Featured” på Google Play i 14 länder:

Qiiwis speltitel Wordington har erhållit en “Feature” i Google Play vilket innebär att speltiteln erhåller extra exponering och marknadsföring. Wordington är “Featured” i kategorin “New & Updated Games” i totalt 14 länder bland annat i nyckelmarknader som Tyskland, Frankrike, Ryssland, Italien och Spanien.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

“Väldigt kul att Wordington ännu en gång får extra exponering och marknadsföring på Google Play vilket är en kvalitetsstämpel för speltiteln och vårt team. Wordington har sedan den globala lanseringen inleddes den 31 oktober 2019 etablerat sig som ett av de mest nedladdade ordspelen i Tyskland och Frankrike med förstaplatser i kategorin ordspel. I början av december har speltiteln anpassats för att stödja ryskt språk vilket innebär att vi nu påbörjat att växa speltiteln på den ryska marknaden där vi initialt fått ett bra mottagande. Utöver detta arbetar vi enligt plan för att växa speltiteln i USA och Storbritannien.

Att Wordington nu får denna extra exponeringen i ett antal nyckelmarknader gör att vi kan få ytterligare organisk trafik och fortsätta växa speltitelns spelarbas i det för spelbranschen mycket engagemangsrika och värdefulla fjärde kvartalet.”

För ytterligare information:
Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: [email protected]
Hemsida: www.qiiwi.com

Om WeAreQiiwi Interactive AB

Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har spelstudios i Alingsås, Sverige och Nicosia, Cypern. Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot ”Casual Gamers” inom genrerna Trivia, Match-3, Word/Puzzle och Arcade. Bolagets slogan är ”Adventures for Everyone”

Share This Post