Utvidgar mjuklanseringen av Wordington

Qiiwi Interactive utvidgar nu mjuklanseringen av sin speltitel Wordington för att kvalitetssäkra spelets nyckeltal över fler marknader och språk. Wordington väver in så kallade metagaming element i spelupplevelsen och erbjuder en unik och innovativ spelupplevelse inom Word genren. Mjuklanseringen för Wordington har hittills gett mycket positiva resultat i form av retention/kvarhållning av spelare samt höga betyg i spelbutikerna App Store och Google Play med genomsnitt 4,6 av 5.

Wordington Header

Utvidgar mjuklanseringen av Wordington:

Qiiwi utvidgar nu mjuklanseringen av sin speltitel Wordington för att kvalitetssäkra spelets nyckeltal över fler marknader och språk. Mjuklanseringen av Wordington genomförs i olika steg för att kvalitetssäkra spelets nyckeltal och har hittills gett mycket positiva resultat i form av retention/kvarhållning av spelare samt höga betyg i App Store och Google Play med ett genomsnitt på 4,6 av 5.

Förberett för EFIGS (English, French, Italian, German, Spanish):

Wordington har hittills varit tillgängligt på marknaderna Australien, Kanada och Sverige för att utvärdera engelska och svenska spelare. Speltiteln är nu redo att kvalitetssäkras för franska, italienska, tyska och spanska spelare vilket innebär att Wordington har översatts och har stöd för så kallad ”EFIGS” lokalisering (English, French, Italian, German, Spanish) vilket är viktigt för att nå en stor global framgång och ett positivt mottagande av spelare på kritiska marknader. För att utvärdera de olika marknaderna har Qiiwi nu utvidgat mjuklanseringen till att även inkludera länderna Argentina, Mexiko, Italien, Schweiz och Österrike vilket är ett viktigt steg för att nå fram till en global lansering av speltiteln.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:  

”Utifrån den mycket positiva inledningen av mjuklanseringen för Wordington är det nu riktigt spännande att kunna aktivera speltiteln på fler marknader. Målsättningen med Wordington från start var att skapa ett spel som sticker ut ifrån mängden i Word-genren med metagaming element vilket innebär att vi i slutändan kan stå med ett riktigt konkurrenskraftigt, unikt och innovativt spel i världsklass till alla ordspelsälskare runtomkring i världen.

Att vi nu utökar mjuklanseringen och har översatt Wordington till att vara tillgänglig i länder där vi kan utvärdera spelare över språken engelska, franska, italienska, tyska och spanska innebär att vi kan analysera nyckeltal, genomföra optimeringar samt förbättringar på fler kritiska marknader vilket leder oss vidare mot en global lansering. Översättningen och lokaliseringen av speltiteln till respektive språk förväntas också bidra med ett förhöjt spelarvärde och positivt mottagande på respektive marknad då det generellt är uppskattat att spela ordspel på sitt huvudspråk. Vi ser med glädje framemot att inleda nästa steg i mjuklanseringen för Wordington!”

Om Wordingon:  

Välkommen till Wordington! Hjälp Emma att renovera hennes farfars gamla hus. Kom in och utforska en underbar värld! 

Lös underbara korsord för att renovera och dekorera rummen i huset. Lås upp fler rum och följ den underbara historien hela vägen. Vad väntar du på? Skapa ditt egna hem!

Spelets funktioner:

● Unikt koncept: Hjälp Emma att renovera huset genom att lösa korsord!

● Inredning: Du bestämmer hur huset skall se ut.

● Spännande korsord: Tusentals ordpussel fyllda med underhållning!

● Följ berättelsen: Utforska nya karaktärer och områden ju längre du tar dig i spelet.

Ge det gamla huset en total makeover! Visa dina inredningskunskaper och dekorera hallen, sovrummet, trädgården och många fler rum i huset. Mängder av designval ger dig maximal friet att skapa ditt eget drömhus.


Engaging Storyline Exciting Crosswords 
Renovate Make it your style

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: [email protected]

Om WeAreQiiwi Interactive AB
Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har sitt säte i Alingsås. Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot ”Casual Gamers” inom genrerna Trivia, Match-3, Word/Puzzle och Arcade. Bolagets slogan är ”Adventures for Everyone”. 

Share This Post