Wordington passerat 7,5 miljoner registrerade spelare!

Qiiwi meddelar idag att speltiteln Wordington passerat milstolpen 7,5 miljoner registrerade spelare. Wordington inledde sin globala lansering den 31 oktober 2019. De registrerade spelarna är primärt fördelade över länderna: USA, Tyskland, Frankrike, Italien, Ryssland, Storbritannien och Spanien.

Wordington passerat 7,5 miljoner registrerade spelare!

Qiiwi meddelar idag att speltiteln Wordington passerat milstolpen 7,5 miljoner registrerade spelare. Wordington inledde sin globala lansering den 31 oktober 2019. De registrerade spelarna är primärt fördelade över länderna: USA, Tyskland, Frankrike, Italien, Ryssland, Storbritannien och Spanien.

Portugisisk språkversion redo:

Den senaste tiden har bolaget arbetat med att färdigställa speltiteln för portugisiska vilket möjliggör för att skala speltitelns spelarbas i primärt Brasilien och Portugal där bolaget ser god potential att nå positiva resultat. Detta innebär att Wordington nu är fullt översatt och lokaliserad till åtta språk vilka är engelska, franska, tyska, italienska, spanska, ryska, portugisiska och svenska. Bolaget ser fortsatt stora möjligheter att skapa ytterligare marknadsandelar genom att översätta speltiteln till fler språk där primärt Japan och Kina utvärderas.

VD Erik Dale Rundberg kommenterar:

“Det är givetvis väldigt roligt att få nå en ny milstolpe i Qiiwis historia avseende totalt antal registrerade spelare i ett av våra spel. Wordington fortsätter att växa i hög takt och detta är första gången en speltitel från Qiiwi når 7,5 miljoner registrerade spelare.

Spelarbasen i Wordington har den senaste tiden vuxit över merparten av de marknader som vi fokuserar på och vi ser en fortsatt god möjlighet att fortsätta detta skalningsarbete. Det skall bli väldigt spännande att nu också kunna starta marknadsföringsarbete i Brasilien och Portugal vilka är marknader där vi har stor förhoppning om att Wordington kan nå liknande framgång som i övriga länder.

Som vi tidigare också nämnt arbetar teamet även fortsatt hårt med att ytterligare polera speltiteln, addera nytt intressant innehåll samt funktioner som vi framöver bedömer kommer öka speltitelns nyckeltal och långsiktiga resultat.”

Notering: Nästa milstolpe avseende registrerade spelare i Wordington som Qiiwi kommer informera om är när speltiteln passerat 10 miljoner registrerade spelare.

Wordington – Ett innovativt ordspel

Speltiteln Wordington erbjuder ett innovativt spelupplägg inom ordspelsgenren som tagits emot mycket väl av Qiiwis målgrupp ”Casual Gamers”. I Wordington hjälper spelaren karaktären Emma som precis ärvt sin farfars förfallna herrgård. Spelaren samlar stjärnor genom att lösa korsord som sedan används för att kunna genomföra uppgifter för att renovera och återställa herrgården till dess forna glans samtidigt som man tar sig framåt i berättelsen.

För ytterligare information:

Erik Dale Rundberg
VD, WeAreQiiwi Interactive AB
Telefon: 0709-260 697
E-post: [email protected]

Om WeAreQiiwi Interactive AB
Qiiwi är en utvecklare av spel till mobila plattformar som iOS och Android. Bolagets nuvarande verksamhet startade 2012 och bolaget har spelstudios i Alingsås, Sverige och Nicosia, Cypern. Qiiwi fokuserar på att utveckla mobilspel riktade mot ”Casual Gamers” inom genrerna Trivia, Match-3, Word/Puzzle och Arcade. Bolagets slogan är ”Adventures for Everyone”

Share This Post